Nabídka vín

 NEUBURSKÉ 2016, POZDNÍ SBĚR, SUCHÉ

neuburske2016 vino hradil

Víno je lehčího, svěžího charakteru. Vůně velmi jemná, připomínající rozkvetlou louku. V chuti vás osvěží příjemná kyselinka.

Podávejte při teplotě 10-13 °C

cukr 1 g/l, kyselina 6,5 g/l

 

 CUVÉE DAVIS ROSÉ 2016, POZDNÍ SBĚR, SUCHÉ

davis rose2016 vino hradil

Toto svěží růžové víno je vyrobeno z 80 % ZW a 20% AND. Romantické víno pro letní večery s vůní převážně lesních malin a ostružin. V chuti najdete smetanovo- jogurtové tóny.

Podávejte při teplotě 10-12°C
cukr 11,4 g/l, kyselina 6,5 g/l

 

 SAUVIGNON BLANC 2016, POZDNÍ SBĚR, SUCHÉ

sauvignon blanc2016 vino hradil Ve vůni najdeme převážně květ černého bezu s vyzrálým angreštem. Chuť je plná vyvážená s harmonickou ovocnou dochutí.

Podávejte při teplotě 10-12 °C
cukr 2 g/l, kyselina 6,9 g/l

 

 RYZLINK RÝNSKÝ - SOUR LIE 2015, POZDNÍ SBĚR, SUCHÉ

neuburske2016 vino hradil

Výrazná vůně vyzrálých meruněk, přecházející do aroma medového plástu, jež je lehce podbarveno stopami sušených lipových květů. Víno bylo mícháno 4 měsíce na jemných kalech, metoda Sur lie.

Podávejte při teplotě 10-13 °C

cukr 4,6 g/l, kyselina 7 g/l

 

 RULANDSKÉ ŠEDÉ 2016, VÝBĚR Z HROZNŮ, POLOSUCHÉ

rulandske sede2016 vino hradil

Rulanda Vás okouzlí vůní exotického ovoce, zvláště pak vůní fíkových plodů. V chuti pak nejdete plnost a vyzrálost hroznů. Barva je lehce do oranžova, díky maceraci na slupkách.

Podávejte při teplotě 10-12 °C

cukr 8,6 g/l, kyselina 5,9 g/l

 

 RULANDSKÉ BÍLÉ 2016, POZDNÍ SBĚR, SUCHÉ

rulandske bile2016 vino hradil

Toto víno Vás mile překvapí rozmanitostí vůní, z nichž vyniká hruška máslovka a čerstvé mandle. Hodí se ke každodennímu pití.

Podávejte při teplotě 10-13 °C

cukr 1 g/l, kyselina 6,8 g/l

 

 PÁLAVA 2016, VÝBĚR Z HROZNŮ, POLOSUCHÉ

palava2016 vino hradil

Tímto vínem oslovíme ctitele plných aromatických vín s výrazným buketním tónem žluté čajové růže, limetky a stopami medu.

Podávejte při teplotě 10-12 °C

cukr 12 g/l, kyselina 6 g/l

 

 CABERNET SAUVIGNON 2016, VÝBĚR Z HROZNŮ, SUCHÉ

cabernet sauvignon2016 vino hradil

Víno rubínové barvy s intenzivní vůní černého rybízu a ostružin s jemným dubovým  nádechem.

Podávejte při teplotě 17 °C

cukr 0,3 g/l, kyselina 4,7 g/l

 

 DORNFELDER 2016, POZDNÍ SBĚR, SUCHÉ

dornfleder2016 vino hradil

Barva je hustě sytá, tmavě granátová s fialovými odlesky. Jogurtová vůně je doplněna tóny ostružin a borůvek. Chuť je plná a velmi intenzivní.

Podávejte při teplotě 17 °C

cukr 0,8 g/l, kyselina 3,8 g/l

 

 RUBINET 2016, MZV, POLOSLADKÉ

rubinet2016 vino hradil

Tato barvířka vznikla křížením (Revolta x Alilbernet x André. Jako jediní v ČR ji zpracováváme metodou bílého vína bez macerace na slupkách. Záměrně je zde ponechán zbytkový cukr. Díky tomuto zpracování dostává Rubinet neobyčejné aroma i chuť čokolády a karamelu. Víno svou originalitou se hodí k běžnému pití, ale hlavně k čokoládovým dezertům.

Podávejte při teplotě 17 °C

Víno s chutí čokolády

cukr 18 g/l, kyselina 6 g/l